Oldalak

2013. április 10., szerda

Német Klub indul Budapesten!

Gábor küldte:

Német Klub indul Budapesten!

Az Internet korában szinte minden információt begyűjthetünk Németországról és a német civilizációról. Kell azonban egy hely, ahol találkozhatunk a hozzánk hasonló érdeklődésűekkel, személyesen cserélhetünk ismereteket.

A Német Klub teljesen régimódi, offline klubesteket szervez Budapesten, ahol a német, osztrák, svájci kultúrával, történelemmel, hagyományokkal, nyelvvel, mindennapokkal, a magyarországi németséggel kapcsolatos egy-egy érdekes téma kerül ismertetésre meghívott vendégek vagy a klubtagjaink felvezetésében, ezután pedig kötetlen, baráti beszélgetésre kerül sor.

A Német Klub rendezvényeinek a tartalmas, informatív témakifejtések mellett a reményeink szerint személyes találkozás, kellemes időtöltés is része.

Az összejövetelek alapvetően magyar nyelven folynak, német nyelvismeretet nem feltétlenül igényelnek (bár természetesen nem árt).

Ha érdekel a német kultúra múltja és jelene, szívesen megtudnál róla még többet, vagy lenne róla mit megosztanod másokkal, szívesen látunk magunk között!

További információk: facebook.com/nemetklub


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése